Over ons

V.C.E. ‘MyST’ staat voor Vrouwen In Chemie Eindhoven en is de vrouwenvereniging van de faculteit Scheikundige Technologie. De vereniging is opgericht op 29 november 2013 door Marijne Timmers, Nicky Meertens en Eveline Hermans om een platform te bieden aan het groeiende aantal vrouwen binnen de faculteit Scheikundige Technologie.
De vereniging bestaat nu ongeveer drie jaar en is gedurende deze tijd flink gegroeid. Het doel van de vereniging is het educatief en sociaal verenigen van vrouwen die de studie Scheikundige Technologie in Eindhoven volgen, of hebben gevolgd. Dit houdt in dat we educatieve en sociale activiteiten organiseren, speciaal gericht op vrouwen.
Op educatief vlak biedt V.C.E. ‘MyST’ haar leden bijvoorbeeld bedrijfsexcursies, workshops en lezingen aan. Naast een wekelijkse ledenlunch in onze verenigingskamer zijn er ook sociale activiteiten en borrels. Ieder jaar wordt het MySTweekend georganiseerd met een educatief, maar vooral ook een sociale insteek. Van al deze activiteiten wordt verslag gedaan in het MyST Magazine dat twee keer per jaar wordt uitgebracht.© 2013 V.C.E. `MyST'. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.