Het Bestuur

Claire Claassen - Voorzitter

Claire is een derdejaars studente aan de faculteit Scheikundige Technologie en voorzitter van VCE ‘MyST’. Naast studeren sport ze graag en meestal is dit gewoon wat er die avond in de aanbieding is op het sportcentrum. Daarnaast doet ze ook Honors. In de vrije uurtjes die overblijven vindt ze het toch ook altijd wel leuk om een serie te kijken.

Laura Hazen - Secretaris

Laura is een vierdejaars studente aan de faculteit Scheikundige Technologie en secretaris van V.C.E. ‘MyST’. Ze is begonnen met het eerste jaar van haar master Chemical and Process Technology. Naast haar studie doet ze graag aan sport en houdt ze van koken en leuke dingen doen met vriendinnen.

Evelien van Thoor - Penningmeester

Evelien is een vierdejaars studente aan de faculteit Scheikundige Technologie en penningmeester van V.C.E. ‘MyST’. Naast de nodige uurtjes studeren, speelt ze in het weekend sopraan saxofoon en gaat ze na het koken van een heerlijke maaltijd graag met haar vriendinnen een uurtje sporten.

Erika van der Woude - Activiteitencoördinator

Erika is een derdejaars studente aan de faculteit Scheikundige Technologie en activiteitencoördinator van V.C.E. ‘MyST’. Erika houdt ervan om bezig te blijven met iets extra’s, zo heeft ze afgelopen jaar deelgenomen aan de studentencompetitie SensUs met team T.E.S.T. Naast alle scheikunde gerelateerde dingen houdt ze er ook van om piano te spelen.

© 2013 V.C.E. `MyST'. Designed by Zuidstijl. All rights reserved.